Referencje i opinie klientów

Opineo.pl

Opinie o nas

Nick: kisiel stanisław, dodano: 29 lipca 2022 | 10:27
firma: Polisa Plus
super sprawa.Ubezpieczyciel zaniżył odszkodowanie o połowę .Dzięki tej firmie odzyskałem należne mi pieniądze z polisy sprawcy OC w wysokości jeszcze raz takiej ,które zaoferowano mi przy wycenie agenta .Polecam firmę dla wszystkich.Bardzo miła i szybka obsługa .
Przeczytaj opinię
Nick: Kisiel Stanisław, dodano: 29 lipca 2022 | 10:18
firma: Polisa Plus
Super FIRMA polecam wszystkim pokrzywdzonym przez ubezpieczycieli .Szybka wycena i szybka dopłata .Pieniądze miałem na drugi dzień po podpisaniu umowy .Polecam
Przeczytaj opinię
Nick: krzysztof, dodano: 13 lipca 2022 | 12:38
firma: Polisa Plus
Szybko i fachowo szczerze polecam
Przeczytaj opinię
Nick: Kępiński, dodano: 2 lipca 2022 | 13:12
firma: Polisa Plus
Jest wiarygodna firma. Polecam
Przeczytaj opinię
Nick: Rafał Mazur, dodano: 24 marca 2022 | 16:55
firma: Polisa Plus
Bardzo polecam. Ubezpieczenie zdecydowanie wyższe niż propozycja :)
Przeczytaj opinię
Nick: Portoslbn, dodano: 1 lutego 2022 | 10:56
firma: Polisa Plus
Polecam jak najbardziej tą firmę bez problemu zostało załatwione wszystko. Bardzo pomocna obsługa klienta.
Przeczytaj opinię
Nick: Krzysztof D. , dodano: 26 stycznia 2022 | 21:15
firma: Polisa Plus
Marzena Sówka bardzo mi pomogła, sprawnie pokierowała moja sprawę i otrzymałem dopłatę w kilka dni roboczych. Pozdrawiam
Przeczytaj opinię
Nick: Ines, dodano: 25 stycznia 2022 | 13:51
firma: Polisa Plus
Solidna firma, z dbałością podchodzi do każdej sprawy. Bardzo miła obsługa. Pozdrawiam
Przeczytaj opinię
Formularz kontaktowy
Wypełnij formularz. Przeprowadzimy ekspertyzę wstępną i skontaktujemy się z Tobą.
  • Skorzystaj z formularza i dowiedz się jaka może być wysokość twojej dopłaty. Decyzja o wypłacie w dni robocze w ciągu 24 godzin!
  • Hidden
  • Możesz dołączyć kosztorys lub kalkulację oraz decyzję ubezpieczyciela – dzięki temu otrzymasz wycenę szybciej. Jeśli nie masz tych dokumentów skontaktujemy się z tobą i pomożemy je uzyskać.
    Upuść pliki tutaj lub
    Maks. rozmiar pliku: 512 MB.
    • Zero spamu - Twój numer jest bezpieczny
    • * Pole wymagane
    • Hidden
    • To pole jest używane do walidacji i powinno pozostać niezmienione.
    Rzetelna firma
    Opinie o Polisa Plus na Opineo.pl
    Wyślij swój numer – oddzwonimy niezwłocznie lub zadzwoń: 781 000 781
    • Zero spamu - Twój numer jest bezpieczny
    • Hidden
    • To pole jest używane do walidacji i powinno pozostać niezmienione.