Referencje i opinie klientów

Opineo.pl

Opinie o nas

Nick: Rafał Mazur, dodano: 24 marca 2022 | 16:55
firma: Polisa Plus
Bardzo polecam. Ubezpieczenie zdecydowanie wyższe niż propozycja :)
Przeczytaj opinię
Nick: Portoslbn, dodano: 1 lutego 2022 | 10:56
firma: Polisa Plus
Polecam jak najbardziej tą firmę bez problemu zostało załatwione wszystko. Bardzo pomocna obsługa klienta.
Przeczytaj opinię
Nick: Krzysztof D. , dodano: 26 stycznia 2022 | 21:15
firma: Polisa Plus
Marzena Sówka bardzo mi pomogła, sprawnie pokierowała moja sprawę i otrzymałem dopłatę w kilka dni roboczych. Pozdrawiam
Przeczytaj opinię
Nick: Ines, dodano: 25 stycznia 2022 | 13:51
firma: Polisa Plus
Solidna firma, z dbałością podchodzi do każdej sprawy. Bardzo miła obsługa. Pozdrawiam
Przeczytaj opinię
Nick: Krzysiu, dodano: 25 stycznia 2022 | 12:21
firma: Polisa Plus
Profesjonalna, miła i szybka obsługa. Zaufałem nie zawiodłem się a szczególnie Pani ANNA JAROSZEWSKA. Serdecznie pozdrawiam i polecam , Przemyśl.
Przeczytaj opinię
Nick: Szymon Stankiewicz , dodano: 19 stycznia 2022 | 12:32
firma: Polisa Plus
Dobry kontakt z pracownikiem firmy.
Przeczytaj opinię
Nick: Volvo, dodano: 18 stycznia 2022 | 13:26
firma: Polisa Plus
Polecam, szybko załatwili sprawę ;) kontakt wzorowy, a najbardziej polecam P.Marzene:) Pozdrawiam
Przeczytaj opinię
Nick: Marek, dodano: 15 stycznia 2022 | 09:27
firma: Polisa Plus
szybko, sprawnie, tak trzymać;)))
Przeczytaj opinię
Formularz kontaktowy
Wypełnij formularz. Przeprowadzimy ekspertyzę wstępną i skontaktujemy się z Tobą.
  • Skorzystaj z formularza i dowiedz się jaka może być wysokość twojej dopłaty. Decyzja o wypłacie w dni robocze w ciągu 24 godzin!
  • Hidden
  • Możesz dołączyć kosztorys lub kalkulację oraz decyzję ubezpieczyciela – dzięki temu otrzymasz wycenę szybciej. Jeśli nie masz tych dokumentów skontaktujemy się z tobą i pomożemy je uzyskać.
    Upuść pliki tutaj lub
    Maks. rozmiar pliku: 512 MB.
    • Zero spamu - Twój numer jest bezpieczny
    • * Pole wymagane
    • Hidden
    • To pole jest używane do walidacji i powinno pozostać niezmienione.
    Rzetelna firma
    Opinie o Polisa Plus na Opineo.pl
    Wyślij swój numer – oddzwonimy niezwłocznie lub zadzwoń: 781 000 781
    • Zero spamu - Twój numer jest bezpieczny
    • Hidden
    • To pole jest używane do walidacji i powinno pozostać niezmienione.